Arome de fructe ( pomello, mere verzi, grapefruit copt), aspecte minerale.Aciditate foarte buna, alcool bine integrat, reconfortant, usor citric, mineral, postgust mediu, placut
Indica radacini pre-romane, cand aceasta regiune dintre Carpati si Dunare era populata de daci.
Aromele de caise coapte, pepene si grapefruit fac din acest vin o pereche buna preparatelor din peste sau fructe de mare.
Este un vin onctuos, cu o aciditate racoritoare si un impuls de boabe mici si dulci de strugure tanar.
Vinul este sec cu o corpolenta medie, echilibrat si cu un post-gust persistent ce aduce în prim plan caracterul fructat caise si smochine
Un Sauvignon Blanc de o tipicitate extraordinara , intens si proaspat , lucrat si slefuit
Arome Florale, intense, fructate, coacaze, floare de soc, usoare note minerale.Un vin proaspat, bine echilibrat, fin dar amplu, cu un postgust remanent usor mineral, complex
Cinci soiuri atent alese, armonizate intr-un singur vin, dedicat celor mai rafinate si exigente gusturi.
Aromele ce ies din pahar sunt intense, de fructe carnoase, coapte si inecacioase,de piersici, mango si pepene galben dar nu foarte copt.
Un vin mediu ca intensitate, gust suplu si vioi, unde notele untoase si corpolente specifice soiului se imbinafin cu o aciditate vibranta, si se termina intr-un postgust placut cu arome de fructe coapte